Piggelin

Efter ett efterlängtat toabesök så har man funnit sig till ro i soffkanten med Piggelin och en tallrik mat. Idag har Kevin varik kock och det är väldigt smaskens. Jag äter det endast kallt bara för att mikron är ur funktion.

Det som serverades var; 
Köttfärsbiffar med syltad lök och potatismos (med bacon i).
Otroligt fint. Tack Kevin.

"Piggelin" är min senaste gitarr som Seamus donerade till mig då han for till Frankrike. Den är fin, söt och har ett par bröst på sig. Det är kul. 

Övrigt om dagen; 
Jag vaknade, gick till Best western hotell och frågade om dom ville ha en kock, men de ville de ej. Så då gick jag till Bacalao istället. Lite för sent, för bossen var inte där. Så tog en kaffe och bulle istället. Helt bara sådär så halkade bossen in på ett litet bananskal precis innan jag skulle gå. Så sade jag att jag söker ett jobb som kock och gav han mitt CV. Han sa att han kanske skulle ringa någon dag. Han såg inte ut att behöva en kock. Men den som lever får se. 

Sedan gick jag till Anker Brygge. Där skrev Melinda ett referenspapper åt mig. Det såg fint ut. Sedan så sa hon att om det skulle vara så att jag skulle komma tillbaka till Anker, så kommer jag få mer ansvar. D.v.s om jag skulle klara av att skrika på folk och säga va de ska göra. Jag sa att det skulle väl inte vara några problem, så länge jag har en aning om vad som ska skrikas och göras den veckan som det gäller. Hoppas på det. Det vore det bästa.

Jag ringde även Börsen spiseri 2 gånger, eller mer kökschefen. Och han svarade inte, så jag skrev ett mail till honom istället. Tar kanske en tur ner över bron imorgon och ser om han är där. 

Mhmm, Nu ska jag snart ta mig en juleöl. Det ska bli gott. Sedan ska jag skriva till Nr 10 och se vad dom säger. Kanske t.o.m lära mig en eller 2 nya sånger. Eller plugga in texter så att det blir lättare att spela de utan papper. 

Gråt inte över spilld mjölk. Däremot öl!

Ah fy fan. Idag var det en tuff dag. En lång sådan! Lite småtrött nu faktiskt. Men det får man väl tåla eller? Lär väl somna helt okej iallafall! 

Jag fick adressen till "Nr 10" i Melbu. Men har inte skickat iväg nåt ännu. Försöker fortfarande installera Microsoft Office så att jag kan skriva ut mina nya proffsiga "Curriculum Vitae". Men som sagt, dessa jävla nycklar suger ju.

Jag fick ett svar från "Börsen spiseri" idag och det var jag glad över. Han ville ses och snacka lite. Så tänkte ringa han imorrn o se vad som står på, när han vill träffas. 

ööh,,, nu har ja inte tid o skriva mer... Kan ju bara säga som så att ingenstans i hela världen är solnedgången så fin som den är här. FÖRSÖK att slå den! 

Ska glutta på nya landgång, det ska va interessant har jag hört av kloka källor!

Melbu frågetecken (?)

Så kan det gå, jag skrev väl att jag skulle ut o springa? Yey, hade jag inte skrivit det hade jag gjort det! Övrigt gick nog ganska bra. Jag fixade ett navkonto, men jag lämnade inga cv som jag hade tänkt.

Däremot så hjälpte Karin mig att göra ett proffsigt cv. Så nu kommer alla arbetsgivare spotta guld över mig. Eller inte. Therese håller på o hjälper mig oxå, hon ska ge mej en mail till ett ställe som heter "Nr.10" i Melbu. Det ligger lite mer norrut. Men det gör inget. Hon behövde lite extrahjälp sa Therese.

Jag håller även på att skriva ett förbaskat meddelande att ha på cvt. Det funkar ju jättebra. Har ett par rader där nu. Skulle behöva ha lite mer än så!

Filip ringde precis. Jörgen är i "el rojo casa". Kanske bäst att gå o hälsa på. Jörgen är min gamla kökschef. Han är cool och våt. Han är på besök från Kungälv i Göteborg. Mhmm. Får fortsätta med det jävla cvt sedan. Har även försökt tanka ned en bra keygen till office. Men det verkar inte gå så bra. Får fortsätta med det sedan oxå. 

Love from Above

Pappa Emil

Ligger o snurrar mig i sängen efter avsnittet med "Sons of anarchy". Självklart ett bra avsnitt. Men varför ska det va så svårt att somna? Nu tänker ni säkert att jag är dum i huvet som stätter mig o skriver istället. Helt rätt. Men å andra sidan så kan jag tanka ner ett par album till "lilla rosa". Och då undrar nu ju självklart vad fan "lilla rosa" är för nåt då? Jo det ska jag berätta. Det är min coola lilla rosa mp3 spelare som jag fick av min lillsyrra Helle för ett tag sedan. Kan det vara 2 år sedan kanske? Aja, har haft samma musik i apparaten bra länge, säkert i 2 år. Så dags att byta ut lite reagge va...? . Kan vara kul att ha nåt annat att lyssna på när man ska ut o springa på morgonen! Oj, skrev jag springa? Ja det ska bli intressant om jag orkar det nu på morgonen! 

Vad som tankas; 
Creedence Clearwater Revival
Gyllene Tider

The Animals
The Beatles
Eminem

Eddie Vedder
50 cent

&
Blob Dylan


Nu ska jag fan vrida o vända på mig igen. För jag lär inte sova när jag skriver höhö. Innan jag började skriva så låg jag och tänkte att jag kommer nog somna iallafall. Och då lycklig och med ett leende på läpparna. Jag tänker på den lilla gutt som kommer senare. Det ska bli kul. hehe, blir svårt att vänja sig vid detta då; Pappa Emil.

Darkness

Idag, eller rättare sagt igår så gjorde jag ingenting av de sakerna jag planerade. Skitsamma, jag vaknade bara lite för sent. Nav stängder typ 1400 varje dag, och det är ju inte så lätt att hinna om man vaknar och går upp vid 1600.
Jag vaknade av mina 3 alarm vid 1100 men ni vet, jag somnar gärna om. Har jag inget speciellt för mig att gå upp till som för exempel ett jobb. Då så tror jag att jag kan vara lite lat ibland eller mycket lat. 

Kanske fler som känner sig träffade? Skriv då en kommentar. Det vore jätte superduperkul att se vad ni tycker och känner iallafall.

Även om det verkligen är viktigt eller nödvändigt att skaffa ett nytt jobb så finns hon alltid där, Latheten.

Sen kan man ju tycka vad man vill om den biten om det är viktigt eller inte. För mig är det inte så otroligt viktigt med jobb. För mig är det mer nödvändigt och det kan komma bra till hands att ha ett sådant iallafall. Det kan hjälpa till med för exempel hyra, blöjor eller annat sådant som är kul.

Kanske är mer för att jag inte har sett på jobb så himla seriöst. Jag menar, det är inte så att jag gör dåligt jobb och gör skit saker. Jag tycker det är trevligt att göra ett bra arbete tillsammans med bra kollegor. Men jag har inte heller strävat efter något extra, någon högre befattning eller en lång och fin karriär. 

Jag är hellre lycklig och pank.

Det är nog den där delen med karriär som jag tycker är väldigt fånigt. Men det kan jag skriva om i ett annat inlägg.

Jag har gillat att jobba i korta perioder och sedan resa. Det är nog den delen som kommer att bli svårast. Jag tycker även om att byta arbetsplats ofta. Så att jag inte blir uttråkad. Men det kommer bli skillnad nu. Nu när man ska få en unge och så. 

Och det är inte så att jag går runt här nu och inte försöker skaffa ett jobb. Tro inte fel era knäppisar.

Imorrn hade jag tänkt att göra endel saker. Men det verkar dumt att skriva upp de saker här nu. Bara ifall att jag sover länge imorrn igen så kommer jag skriva samma jävla sak en gång till. Jag är inte så van vid detta mörker hela tiden heller, kanske är det därför jag är så lat?? Ne fan, ska inte skylla på nåt jävla darkness. Även fast det är väldigt deprimerande. Kanske inte för er, men lite för mig. Öhh... Nu ska jag se det senaste avsnittet av "Sons of anarchy". Sedan blir det att sova och försöka komma upp runt 1100. Eller elevenish som Karin skulle ha sagt.


Hippo, you Scottish cunt. I do miss you! X x

Jag har vart hemma ett tag nu, har hunnit me o laga mat, diska o annat skit. Håller nu på o spelar lite gitarr. Låtarna är:

"Society" med Eddie Vedder
"House of rising sun" med Animals
"Wish you were here" med Pink floyd
"Free fallin" med Tom Petty

Jag spelar även massa annat, men inte just nu, dessa 4 bra låtar ska ja skriva ner i min sångbok för utvecklingsstörda. Det är ju trevligt. Boken heter "The book of Penis! And some songs". Rätt klyftigt namn inte sant. Just nu är jag illa basjnödig och måste strax gå på dass för att bota sjukdomen. Efter det så ska jag släcka lamporna, olja upp sänghalmen och sedan dra på en rulle batman eller transformers och somna och bara drömma förbannat coolt. Allt man drömer kan man göra i verkligheten. Det har jag hört på discovery. 

Imorrn ska jag till nav(larna) och kolla hur min situation ser ut, om det går att få dagpeng eller annat bidrag. Snackade me Karin förut oxå. Lite av det roliga;

Vi satt o snackade om Seamus, han ritar små roliga bilder och sådant. Bland annat väldigt mycket snoppar. Så pratade vi om det.......

Karin - Can you paint? 
Jag - I dont think its the most funniest thing to do. But sometimes.
Karin - Oh, nevermind then.
Jag - Haha what? tell me. 
Karin
- Ok, maybe you can paint the toilet some day? Its ugly.
Jag - Oh I thought you ment like drawings. But yeah, sure. Its not like I got something else to do.

Jag har ännu inte valt ut vinnarna till vykorten.........

 
 

陰莖多毛 (Yīnjīng duōmáo)

Var på "Ni hao" idag och pratade lite kinesiska med kinesen som jobbar där;

Jag - Jag har sett att ni har en annons ute på nav, och den har vart där ganska så länge. Jag söker jobbet som kock.

(Kinesen kollar på mig med ett leende) 

Kines - Vet du vad för kvalifikationer vi vill att den sökande ska ha?

Jag - Jadå, att man pratar mandarin eller kinesiska.
 
Kines - Exakt, kan du prata det? 

Jag - Nej inte direkt. Jag tänkte bara fråga hur viktigt det är med det språket? 

Kines - Det är superduperviktigt.

Jag -  Okej, varför? 
 
Kines- För att vi är kineser och det är så vi komminucerar i köket.

Jag - Okej, tack o hej.


Jag kan faktiskt kinesiska. Här kommer en lista på kinesiska ord jag kan; 
1. Ni Hao (你好) = Hej
2. Yīnjīng (陰莖) = Penis
 
Jag visste med nästan med klar säkerhet att dom inte ville ha nån som inte prata kines. Men jag tänkte faktiskt som såhär; visa hur jag lagar rätterna.....Sen hur jävla svårt skulle de va? Bara hålla ett kines tempo, sen kanske plocka upp några fler coola ord! 
 
 

Mycket fin kväll...

Ikväll var Audra Kaprakytes sista natt i Svolvaer. Hon kommer tillbaka i Februari efter en massa tentor o sådant annat vuxet i Litauen! God lycka i hemlandet och kom tillbaka i väl behåll!!!!

Fy fan vad jag bloggar helt plötsligt då.... Nu dricker jag en sista nattpilz innan film. Har en 3 mackor me mej oxå. Ost o dressing är på... Detta gillar jag väldigt mycket. Oxå med annat ord kallat "nattmacka". Bara för att så ska jag dela med mig aven kul video. Dvs om man klickar på länken nedan så kommer man till den. Jag vet fortfarande inte hur man bäddar in så... 

Denna videon är kallad "Det är fight!" med en komediserie kallad "Karatefylla"...

http://www.youtube.com/watch?v=qzXiTqn1GO0 

Hmm, kul. Den visar hur det kan se ut när man ska slåss när man är full. Ur den den fulla som slåss synvinkel och sedan vad som igentligen sker. Kul som fan är det, det påminner om utanför Åhmans efter en helnatt ute på gig, (stan). Karatepinnar!!

Puss o kram alla, nu ska jag se på en film kallad "The dark night rises" för 3:e gången! Såg den på bio och även igår.

Och så vill jag bara säga att Karin är tillbaka efter sin weekend i Bodö. Och jag bara måste säga att jag är kär i henne.... Nej jag har inte sagt det till henne, det kanske jag säger senare. Jag bara gillar att vara i lag med henne!

Goats do Roam (Silence of the bambiii)

Nu sitter jag i min säng och skriver lite. Det är ju faktiskt inte ens min säng. En sådan har jag inte haft på flera år. Eller förra sommaren så köpte jag en dubbelsäng, uppblåsbar. Funkade perfekt över en sommar. 

Idag gick jag upp för att Francis ringde, han hade vart på gymmet och ville sedan äta en tårta på Bacalao. Så jag gick upp, hoppa in i duschen och cykla sedan dit. Tog ett par kaffe o en tårta jag oxå. Snackade lite, så kom Filip o Franco förbi. Och även Kevin. Han var ute o tralla runt för att se solen. Han missa den, men var glad iallafall för att se lite ljus. Nu är det ju mörkt igen. 

Efter den trevliga frukost/fikan/brunchen så for vi över till Amfi och kollade på Svenska skor med inbyggda broddar/dubbdäck. Gick nog oxå använda som ryggkliare om man känner för det. Sedan for jag hem till Marcos o Nati för lite kaffe!

Jag har även sökt lite jobb idag. Jag cyklade runt utanför "King Oscar" och tänkte gå in. Men dörren var låst. Kikar lite på deras hemsida om jag kanske skickar iväg en ansökan eller om jag går tillbaka med ett cv. Jason börjar jobba där snart har jag hört. Detra är en sjömatsfabrik, de gör typ bland annat asgod makrill i tomatsås. 

Jag cyklade sedan förbi "Ni hao" vilket är Svolvaers enda och bästa Kina restaurang. De har haft en annons ute på Nav sedan i Mars kanske. De söker en kock som talar Mandarin eller nåt med kinesiska. Det är värt ett försök. Tyvärr hade de stängt under måndagar. As. 

Sedan cyklade jag över bron till Svinöya. Där gick jag in på "Börsen Spiseri" och pratade lite med en i receptionen. Kökschefen var utrest i några dagar. Lämnade ett cv och hoppas att de hör av sig snart.

Sedan drog jag till "Lofoten Pelagiske As". Vilket är en fiskefabrik. Det luktade fisk där. Jag ska tillbax och lämna ett cv i veckan!

Har även ett par sidor öppna för förslag som ja tänkte skriva ansökan till runt om. Mestadels i Tromsö.

 
BTW BTW BTW
Goats do Roam

Köpte en flarre rödtjut som jag tyckte såg god ut. Den hette "Goats do roam". Köpte den bara för att namnet var coolt. Plus (+) att man kanske blir kul och låter som en get. Men vem vet. Fin bild var det oxå. Köpte även en flarre diskmedel av märket "Zolo". Det sägs vara det bästa på Norsk marknad. Löddrar som fan.
 
Systembolaget.se förklarar på SVENSKA; 

Goats do Roam (in Villages) (art.nr 88182)
Rött vin. Sydafrika, Western Cape, Coastal Region
Årgång: 2007
Producent: Fairview Estate
Leverantör: Fondberg
Alkoholhalt: 14,5%
Förpackning: Flaska (750ml)
Kr/lit (SEK): 145,33
Pris (SEK): 109,00

 
 
 

Vykort från Svolvaer.

Jag har handlat 2 snygga vykort från Magic Ice. De ska skickas till 2 speciella personer som jag har inte redigt valtu ut ännu. Kanske blir du den lyckliga vinnaren till ett 12 kronors vykort. Det är ett fint pris, speciellt när valutan är i NOK. 

Jag har vart här i cirkus en vecka +. Det har gått bra änn så länge, jag har ett boende utan kostnader än så länge. Jag måste bara kirra ett jävla jobb. Det kan va lite travelt nu under istiden och mörkret. Jag hade hoppats på Thon hotel. Ialla fall lite extra under julborden, dom jävlarna har inte ens hört av sig. Det är taskigt tycker jag. Men vad gör man. 

Jag har även snackat med min gamla boss Allis. Hon sa att hon inte visste om jag kunde komma tillbax. I sådanna fall blir det i Februari. Men jag får inte reda på det än på länge. I Januari har Karin sagt att jag får hoppa in på Magic Ice istället för henne. Det tycker jag är jätte gulligt. Hon är så söt, jag är kär. 

Jag träffade Karin i Augusti samma natt som vi drog ut i Europa. Jag mindes inte att vi träffats självfallet. Men dagen efter jag kom tillbax till (en vecka sedan )Svolvaer så mötte jag henne i Anker-puben och  hon erbjöd mig att bo hemma hos henne. Och här är jag. Hon är några månader äldre än mig och är ifrån Schweiz. Och sjukt söt. 

Nu har även Seamus lämnat Svolvaer för gott eller en lång stund. Han söker nu lyckan i Södra Frankrike hos Elsa som jag nämde i senaste inlägget. Vi träffade henne på Shanti hostel i ett par timmar. Sedan kom hon till Svolvaer en vecka och nu har Seamus dragit tid. När han for fick jag en gitarr, en mandolin, en kyss, våran "grotten" gästbok, en kyss, ett par stringtrosor och ett tält. 

Det var fina gåvor. Fast det tyckte inte Manu när hon nuddade trosorna som ingen, förmodligen inte ens Seamus vet vem som bärt dessa innan. Förmodligen en tjej, kanske Seamus oxå. 
 
Har ingen aning om vad fan jag ska skriva. Tycker det är så jävla kul bara. HAHAHAHAHA. Eeeeh, idag har jag inte gjort så mycket. Filip, Franco och Jana kom hit en sväng förut. Så drog vi o handla o lagade mat. 
Det var kul. Sen gick jag hem, sov, kolla på film o sov, kolla på film o sov. Osv osv.

Om ca 2 veckor så går solen ned i cirkus en månad. Så då blire darkness to the marness.!!!! 

Jag har även hittat "Bajs i bastun" me tunnan & moroten. Så nu sitter ja o spelar den på gura. 
Go låt. BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJS! 

Elliot

Hör nu på go vänner så ska jag för er berätta,
vad en gosse gjorde det är nu länge sen.
Men nog lever minnet kvar i smålands sköna dalar,
Västervik i Kalmar län det var den gossens hem.
Hujeda mig sånt barn han var, ej värre tänkas kan
och Emil var det namn han bar, ja Emil hette han.
Sing Du-del-dej sing du-del du-del dej. 
Sing Du-del dej sing du-del dej huje du je-da mej.

Okej, "Fun fun fun holidays" eller "I won't let the sun go down on me". 30/8 - 23/10 - 2012

Nästan hela fd Jugoslavia. Vi missade Slovenia.
Men vi tog istället Greece, Austria och Czech Republik.  .

Vi börjar från Svolvaer till Bodö med båt efter en helnatts party. Paryt fortsatte och slutade inte på ett tag. När vi anlände i Bodö så fann vi snabbt en bra uteserverig och köpte pilz. Vilket nu i efterhand kanske inte var så smart, då vi missuppfattade tiden till tåget och i sista stund hoppade vi ett par meter och landade i tåget Innan vi bytte tåg i Trondheim så tog konduktören våran ölpåse. Vilket var lika bra. Efter fann jag en singel malt i min backpack. Vi sov resten av vägen till Oslo. Vilket är en ganska lång bit. 

I Oslo checkade vi in på Thon och mötte sedan upp bekanta till Seamus och Jerry för sång och party. Hela natten igen, och när jag vandrade hem tidigt på morgonen var jag själv. Så jag fixade en timma extra till check out. När Seamus kom så packade vi Jerrys backpack och drog till cafe sören och hängde hela dagen. Vi Träffar inte Jerry igen förrens natt. Även fast vi försökte få tag på han ganska så länge- (hela dagen) Dagen därpå for vi till Götet. Stannade en natt hos Matte. Träffa både syrran och Rickard. Trevligt.

Den 3 flög vi till Beograd och vart hämtade av Bojan. Han hade med en present. Dagen innan hade Ponch flygit in från Ukrain. Några nätters häng i Beograd, sedan roadtrip söderut. 1 Natt i "Uzice" o träffa Artu.


Vidare till Montenegro, en näve nätter i "Kotor" och en öl i "Bar". Sedan 3 nätter vid "Ada bojana" hippie/nudistplace.

Jelena körde oss till gränsen och vi liftade till "Shkodra" i Albania. Där stannade vi en natt på ett kommunist hotell och sedan tog os till "Pristhine" i Kosovo. Där träffade vi Jerrys kvinna. Jag o Seamus träffade 2  fräscha brudar från Great Britain. Vi hakade på dom till "Scopje" Macedonia, medans Jerry stannade kvar. Vi besökte Shanti Hostel där Seamus vart 1 år tidigare. Det var mys pys, och vi träffade Elsa i ett par timmar.


Sedan for vi till "Tirana" och "Sarande" i Albania för att ta en färja till "Corfu" Greece. Där stannade Seamus i 2 dagar och sedan for tillbaka till Svolvaer (3 veckor senare). Jag stannade ytterligare 4 dagar med Jerry och Mareike. Mareike flög in från Germany. Efter mycket sand, vatten och öl for vi till "Sarande" och "Tirana" i Albania för att ta oss till Ohrid" i Macedonia, där vi hyrde en lägenhet ett par dagar. "chinese poker".


Mareike flög hem och jag och Jerry tog en lååång buss till Croatia. Vi passerade "Dubrovnik" och sedan liftade vi till "Mostar" i Bosnia & Herzegovina. Där träffade vi 2 brudar fråm Italy som vi hängde med, även en näve full snygga brudar från Poland, och så Nicolas från Canada. Vi drog efter en natt till "Sarajevo" och stannade en vecka, det var nice. Mycket trevlig stad. 


Vi tog ett tåg till "Zagreb" och mötte Ivana på plats och hon visade oss ett par trevliga uteställen.  Vi stannade i 2 dagar, sedan tog vi tåget till "Graz" där Arnold Swartznegger kommer ifrån. 2 nätter i hängmattan hos en härlig brud och hennes rumskamrat. Sedan liftade vi till "Wien" Där vi hade gött i 2 dagar. Vi cyklade runt o runt o drack chokladmjölk. Vi for på opera. det var kul ,vi såg även ett coolt 3D event.

Sedan for vi till Big Mike i "Brno" Czech Republik. Och stannade 2 nätter, trevligt ställe. Vid denna tidpunkt  började jag och Jerry bli osams. Om vad som hellst. För mycket tid med varandra, dag/natt/ut/in. Det lät lite  bögigt, men sant. Vi höll iallafall ihop. Filip plockade upp oss och vi for till Janas farbrors hem/bar och firade Filips 40 (39) års dag. Sedan åkte vi till "Praha" och hängde i Filips lya en vecka, med jacuzzi, nice öl, nice folk.  Riktigt fin stad det där Praha. Till en veckas fest så flög Mareike in igen, Åsa kom, Dag kom och så min söta Suzie kom ända från Bryssels för en dag. Det var väldligt trevligt =) . 


Jag skulle fortsatt till "Krakow" Poland för att ta mitt billiga flyg hem, men jag orkade inte resa mer så köpte ny biljett från Praha. Det var trevligt efter cirkus 2 månader. 


Hemma i Sverige stannade jag i cirkus 3 veckor. Det var väldigt kul det med. Nu är jag tillbaka i Svolvaer, Nordlamd, Lofoten. Norge. Utan jobb, fick boende fort. 


Hade kunnat gjort allt mer specifikt typ vad vi gjorde varje dag o så, men det hade blitt tråkigt och väldigt många/långt inlägg. 


Fick reda på vad könet var igår, utan att jag ville. Men till er alla 2 som läser min blogg ibland så blir det en pöjk. som ska heta 


ELLIOT =)


typ en miljon frågor.......

Huehue, :/ Copy paste. copy paste. copy paste. FAAAAAAAAAAANnnnnhursomhelst!!
=) Upptäckte nu när ja skulle klistraa in mitt material att det inte längre fanns kvar.
 
Varför då kan man då fråga sig.??? Har man kopierat efter man har kopierat igen och sedan tagit bort dokumentet.
Då kan det gå som det gick. 20 minuters lek gick åt flanders :/
 
Istället kan jag ju berätta att jag i nästa inlägg tänkte berätta om senaste tiden.
September-November. Fun fun fun holidays. Värme-kyla. kul kul kuk.'''
 
 
Ett litet smakprov kanske. Den 20 Mars 2012 så är det beräknaat att en Emil Jr ska dyka upp. 
Har inte en aning om kön men det låter kul att skriva så...
Det ska bli trevligt.

Och smakprovet då...
Mycket öl, lite sprit.
Många människor, lite vänner.
Många kvinnor, lite älskog.
 
 
kyss oklem

RSS 2.0