c-grats Manu

Jag har varit vaken och lite trött gansla länge. Jag hatart. Kanske skulle jag dra mig till shoppen o köpa lite skit. Manu har ju b-day och kanske vill ha en tårta till kvällen ? 

Igår shoppade jag en veckas kalsonger och en dress för min ofödda son. Yey! 
 

Blogg

Nu har jag startat en ny blogg. Jag kommer säkert skriva skit I den här oxå. Men den andra är kun på Engelsk och Den ska handla mer om mina resor. Som en Journal kanske. Resedagbok, tips kanske . What ever. Har inte en aning om hur oft jag kommer att resa från o med nu. Men jag vet ett par resor 2013 som blir =) Nu har jag ju även en videokamera. Så kanske lägger upp videos oxå .

Har redan 2 inlägg sedand idag.! 

broderemil.blogg.se

UHOAUEHG

Heey miss fatty fatty im a murder! Idag har jag kokat och dödat 4 kycklingar, eller menstrationer eller foster eller var det nu kallas. Kanske kallas mer som ägg? 

Welle, Den 28 Februari så reser jag, Francis, Manu och Karin till Longyearbyen i Svalbard. Vi stannar och åker hem igen den 4 Mars. Det är en kort tur men det kommer bli spännande o se förhoppningsvis Isbjörn och andra snälla gosiga vilda djur. 

På Svalbard bor det 2880 människor och 3000 isbjörnar. Det betyder att var person har minst 1 helt egen sådan. 


Sedan har jag oxå börjat planera min semester 2013. Det beror ju helt och hållet på om jag får 100 procents anställnig. Men i sådanna fall står det mellan iskallt och jättevarmt. Det ska bli iallafall 2-3 veckor. Jag hade tänkt i September. 

Antingen så far jag med Francis till Bali, Indonesien och surfar och dricker billig öl. 
Eller så far jag med Karin till världens kallaste stad, Yakutsk, Ryssland och dricka billig vodka.

Båda blir nog ett roligt äventyr och det skulle vara skitkul med båda. Även om mitt nästa tänkta resmål skulle blit Great Britain, Luffa runt England, SKottland och Irland. Hälsa på Fastrar, Elllie, Gorgea och Teo och Seamus päron. 


Jaja, nu ska jag, Karin och Manu ut och surfa, eller mer paddelsurfa. Och så grilla korv. Puss och hej. RSS 2.0