Utkast: Jan. 29, 2011

                                                                   
Igår var jag inne hos kökschefen och svängde ett par glas vin, castillo vit bag n box. Den e fin den och prisvärd.
Undrar om man har blitt lite vinbög kanske? För de senaste apoteksköpen har vart castillon bag n box. Mmen tror faktiskt jag saknar känslan av att förtära ett par kalla elk brew eller någon annan fin pilz, det är ändån passionen med livet. Pilz. Tror att jag ska inkassera ett par Guinnes 3.5 och avnjuta någon kväll. Livsnjutaröl som Niclas säger.

Efter 2 skidåk i kisa för 8 år sen med högstadiet övervägde jag att pusta o frusta ner fötterna i ett par pjäxor och pröva påt igen. Efter mycket blod svett och tårar kom äntligen pjäxorna på plats och det kändes lite klämmande.
Jag åkte bara ett åk sen gick fötterna av, Jey Jey lånade mitt snowboardpaket och med förklaringen var det därför jag lånade hans skidor. Igår handlade jag en brevbomb till en kamrat hemma och ska slängas på posten idag, det var kul kände jag, för det har vart lite deppigt senaste. Det har töat och töat och så går man på byn i mörker. Jag hoppas iallefall att karln blir glad när han får sin brevbomb, för det hade jag blitt, ett paket på posten är guld kul och värt att få. Nog om det föregångna timmarna/dygn nu. Det är ju framåt vi ska eller har jag cyklat fel?

mm


Kastar man sten i glashus? Ja det e nice.Ikäll ska ja jobba me Skogis på Country club. Det ska bli trevligt.
På hemmabion är det Angels and Demons som rullar, den verkar också trevlig.
Var på lite äventyr såhär på em o kollade el på ytterbelysningen, men vi hitta inte vart strömbrytaren var
eller om det nu var felet. Hursomhelst så är det redigt mörkt i våran lilla tunnel i aftons mörka mörker.
Plus att det är skridskoåkning där om man medhar skrdiskor.

Sitter och funderar på att laga nån mat, undrar vad fan då???nytt fjäll o allt


kalas

Nu ni era bovar o banditer! största uppdateringen ever tror jag! nu är min får blogg en seriös blogg
och ska döpas. får c när man hittar på ett fräs namn.

Så.! Hej hej bloggen!
Så här dagarna efter nyår känns. absolut ingenting. Precis som vanliga dagar. nytt datum, nytt år.
Men vanliga dagar. Ingen nystart för mej, aldrig nystart för mej. Tycker det är förbaskat fjolligt. ;)
Jaha, endel säger att vi närmar oss 2012 och nån slags domedag, det kan ju verka intressant. 2012 är ju påväg men domedag tror jag först jag ser det, om man överlever själva 2011 först vill säga.
Alla som tror att jorden går under då är oxå och än en gång fjollor.
Jahopp, i två vintertider har jag vart i sälen och jobbat. men nu bytte jag fjäll till vintern och tog åre istället.
Har hamnat på ett kalasställe och trivs som ett djur utan bur. Har även en kamrat hemifrån som jobbar nere i byn. restaurangen jag jobbar på ligger uppe i backen så att säga. ingen bil oturligen men det verkar funka ändån.
Snart är första lönen inkammad så man kan köpa tillbehör till backen. typ liftkort och annat kul.
Igår var det utekväll med några ak och älsko skogis. vi brakade igång med lite pilz, wiskey/cola. Förfäst uppe i vår stuga. kökschefen tittade in en sväng oxå. Vi tog taxi ner till bygget lite senare. och skogis hade fixat vip listan så vi gick före alla. men det var ingen kö hehe. Dom hade en hemlig artist som jag missade. Sean Banan var det.
Jag blev pruttfull och kände, jag går hem istället för att bli utsländ. Drog ensam till max o fyllde en påse med hamburgare o tog en taxi hem. Skogis spenderade natten hos min granne även ak och jag gick in på morgonen med några kalla burgare, en öl och hans mobil inslagen. Han blev glad, sen stack han hem.
Det var en hetsig natt. haha ska försöka hålla mej till endast pilz i fortsättningen när jag ska ut. Det är ju kul att minnas ibland oxå haha. Jobbade 12.00-14.30 på min ledia dag. Det är mycket att göra på jobbet.
Sitter o lyssnar på tku och njuter.  Nu har jag inget mer till dej idag bloggen. Men trevligt var det.

puss på ljumsken


RSS 2.0